Een nieuw gezicht Een nieuw gezicht
Even voorstellen

Door middel van dit bericht mag ik mezelf kort even aan u voorstellen.
Mijn naam is Edwin de Jong en in de komende maanden trek ik samen op met de kerkenraad om hen te begeleiden in de vragen rondom de toekomst van de kerk. In die rol ben ik ongeveer één dag in de week beschikbaar voor de Hervormde gemeente Simonshaven-Biert.

Ik ben ruim twintig jaar getrouwd met Annabell, die werkzaam is als pastoraal medewerker in Vlaardingen, en samen hebben we twee dochters van 18 en bijna 16.
Na zeven jaar predikantschap in Ouddorp wonen we nu op een mooi plekje in Hellevoetsluis en werk ik aan kerkvernieuwing op Rotterdam-Zuid. Verder hou ik van een mooie film, hoge bergen, een goed glas wijn op z’n tijd, een beetje schoffelen in mijn tuintje, en slaap ik extra lekker na een overwinning van Feyenoord!

Voor Simonshaven-Biert ben ik aanwezig bij verschillende activiteiten van de kerk en sta ik beperkt beschikbaar voor pastoraat, Af en toe zal ik ook de zondagse diensten leiden.
Misschien ben ik niet in de gelegenheid u allen te ontmoeten, maar mocht u contact op willen nemen, voor vragen, een goed gesprek, of gewoon om even kennis te maken, dan kunt u me bereiken onder 06-54383694 of edwinmdejong@gmail.com.

Ik kijk uit naar een mooie tijd samen – en hopelijk tot ziens!

Edwin de Jong 


 
terug